понеделник, 21 юли 2008 г.

"The Slip" Halo 27


The Slip е новият албум на Nine Inch Nails, който също като предходния Ghosts I - IV може да бъде свален от официалната страница на NIN. Механизмът е същия, след регистрация получаваш линк за сваляне на албума и индивидуален код. По принцип цялата работа изглежда като ненужна заигравка, но не е точно така, защото всяко сваляне на The Slip се записва с точка на Google Earth.

Мога да кажа, че самият албум премахва всякакви съмнения и напълно покрива високите очаквания към Трент Резнър (Trent Reznor). Имам в предвид, че звученето е ново, но издържано в класическата стилистиката, характерна за NIN. Десетте парчета в The Slip напомнят студеното, меланхолично звучене от Ghosts с брилянтно, електронно програмиране. В същия момент е обърнато голямо внимание на инструменталната част, разчупения бийт и вокалите, което ме кара да погледна назад, отвъд бариерата With Teeth. Предпазливо мога да отбележа още, че The Slip е чувствително по-ритмичен и слушаем от последните няколко произведения на Трент. Албумът така или иначе вече има значителен световен успех, сигурен съм, че тази тенденция ще се запази и след излизането му на физически носител през този месец.

http://www.nin.com

http://www.myspace.com/nin

Няма коментари:

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!
...и още, тук могат да бъдат прочетени текстове в абсолютно свободен формат, разливи на съзнанието, нестройни разсъждения и прочее бързи включвания. това не е блог за лично творчество, опазил господ. всъщност това не е нищо определено. канал 1, да кажем, в него се влива всевъзможна информация, която е интересувала автора от 2008 до сега. няма претенции за стил, тема, актуалност или какъвто и да е адекватен спрямо евентуалния таргет подход.