сряда, 16 юли 2008 г.

push me Mulio!.....!?!


push me Mulio! е проект на трима популярни от други български групи музиканти (без да броим вокала - "Бате ти - Ти"),предпочитащи да запазят самоличността си в тайна. Главната цел стояща зад идеите на push me Mulio! е да покажат нов стил непопулярен до момента в нашето отечество.

Най-печения в групата е "Бате ти - Ти" той отговаря за женствената част от вокалите. Когато пее се възбужда, което води до изтъняване на гласните струни.

За тежките басови вокали, както и за по-голяма част от текстовете и инструменталите е виновен - най-популярният в групата - "Некъв пич", който не е много разговорлив и за психическото му състояние не може да се даде оценка. За момента обаче е тих.

u.k.o.s. отговаря за наркотиците в групата и изкривяването на инструменталите.

Музиката на push me Mulio! може да бъде чута на:
http://www.myspace.com/pushmem

Enjoy!!!

3 коментара:

sedrik bardon каза...

леле това е ненормалната група!!!

С.Н. каза...

даа и аз така мисля :)

Анонимен каза...

kato gledam vuv facebook stranicata im , qvno ni gotviat neshto mnogo bolno za novata godina

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!
...и още, тук могат да бъдат прочетени текстове в абсолютно свободен формат, разливи на съзнанието, нестройни разсъждения и прочее бързи включвания. това не е блог за лично творчество, опазил господ. всъщност това не е нищо определено. канал 1, да кажем, в него се влива всевъзможна информация, която е интересувала автора от 2008 до сега. няма претенции за стил, тема, актуалност или какъвто и да е адекватен спрямо евентуалния таргет подход.