сряда, 4 март 2009 г.

Яката раyта !



"Бритиш хип-хоп е почти толкова гениално съчетание, колкото това на лято и море. Ако прибавим и колкото е възможно повече дъб и реге, получаваме една идея по-добра комбинация. От средата на 90-те Roots Manuva минава за един от най-ценните ъндърграунд герои. Това понятие напълно се лиши от смисъл в последно време, когато вече е част от речника на феновете на "Сексът и градът" чак до почитателите на най-забитите японски експериментални банди. И затова героите, които му вдъхнаха смисъл, вече се превръщат в по-добрите поп старс...
Източник: www.capital.bg

П.С. Незнам кой си го изсмука от пръстите това гениално встъпление, но този някой, продължава така:

"Roots Manuva, или по-непознат като Родни Смит, звучи поостаряло, помъдряло и от високо в новия си албум - Slime and Reason. Естествено горните определения важат на фона на останалите бритиш хип-хопъри, които лъщят до неузнаваемост. Смит отново звучи на прага между биташкото и претенциозното."
WTFWTFWTFWTFWTFWTF?!?!?!?!?!

Няма коментари:

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!
...и още, тук могат да бъдат прочетени текстове в абсолютно свободен формат, разливи на съзнанието, нестройни разсъждения и прочее бързи включвания. това не е блог за лично творчество, опазил господ. всъщност това не е нищо определено. канал 1, да кажем, в него се влива всевъзможна информация, която е интересувала автора от 2008 до сега. няма претенции за стил, тема, актуалност или какъвто и да е адекватен спрямо евентуалния таргет подход.