понеделник, 21 март 2011 г.

the vegetables are actually alive...

Днес в новините няма почти нищо фрапантно.
Изглежда, че Хамис, един от най-свирепите синове на Кадафи, е умрял от раните си. Това въпреки присъствието на смъртта не е толкова лоша новина, струва ми се. Имайки в предвид, че този експресивен агент е управлявал най-свирепата и тренирана армия – защитничка на режима на тати. Различни държави продължават да се включват в авиошоуто, докато привържаниците на Кадафи за сега явно смятат да отвърнат с хулигански актове като този на пл. Тахрир срещу генералния секретар на ООН.
В Япония нови катаклизми няма, но онези във Фукушима още се опитват да овладеят ситуацията с реакторите. Все още очакваме взрив и стапяне на ядра! Основната дилема на специалистите за днес е дали да изпуснат пара от реактора или да го оставят да си се напича. В първия случай съзнателно ще изпуснат допълнителна радиация във въздуха, което не е хубаво, а във втория случай ще чакат да видят дали налягането на реактора ще стигне критичната точка. Тогава вероятно ще последва взрив и ядрен катаклизъм!
Стискам палци на японците да се оправят час по-скоро, за да продължават да ни радват с нестандартното си мислене и за напред:
И дано след цялата тази бъркотия зеленчуците да не оживеят наистина!
В личен план нещата вървят добре, благодаря. Цял ден изпитвам нужда да слушам „A Night At The Opera на QUEEN, където всяко парче ми е любимо завинаги. В тази връзка мога да споделя също, че пиша разказ, който е озаглавен „The Queen” или „Кралицата” и разказва за една буржоазна домоуправителка от центъра на София. Историята засяга интригата около едни неплатени сметки и се базира на фрагменти от „Бохемска рапсодия”. Надявам се да я завърша скоро.

Няма коментари:

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!
...и още, тук могат да бъдат прочетени текстове в абсолютно свободен формат, разливи на съзнанието, нестройни разсъждения и прочее бързи включвания. това не е блог за лично творчество, опазил господ. всъщност това не е нищо определено. канал 1, да кажем, в него се влива всевъзможна информация, която е интересувала автора от 2008 до сега. няма претенции за стил, тема, актуалност или какъвто и да е адекватен спрямо евентуалния таргет подход.