неделя, 7 юни 2009 г.

Iggy Pop – King of The Dogs ...

В последните няколко дни KANAL EDNO започва да изглежда по скоро като видео блог, някакъв ВЛОГ :) или нещо от тоя сорт. Все едно..., не ми се пишат разни остроумни закачки, измислени историйки или не дай си Боже някакви фактологии – относно к'ви ли не глупости. Вместо това прекачвам разни клипове,обръщам внимание на визуалното, преди всичко, защото това ме занимава като опра до компютъра. Гледам видео записи, фотографии – останалото са такива занимания, които нямат значение в настоящия, странен контекст. Май в обозримо бъдеще нещата ще останат така.
Та след като още преди известно време дадох абсолютно положителната си оценка за новия Iggy Pop сега попаднах и на клип. Очудвам се, че не го открих по-рано щото видеото е излязло преди около месец, поне в youtube де. Впрочем интересното в клипа на "King Of The Dogs" е неговата интерактивност. Има три вариянта, с три различни в социалната си роля, анимирани кучета, които по свой начин демонстрират колко по яко е да си пес, отколкото човек. А и песента не е никак лоша, с новото джаз звучене на чичко Iggy....

1 коментар:

Bla каза...

Иги е мн. low тип.

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!
...и още, тук могат да бъдат прочетени текстове в абсолютно свободен формат, разливи на съзнанието, нестройни разсъждения и прочее бързи включвания. това не е блог за лично творчество, опазил господ. всъщност това не е нищо определено. канал 1, да кажем, в него се влива всевъзможна информация, която е интересувала автора от 2008 до сега. няма претенции за стил, тема, актуалност или какъвто и да е адекватен спрямо евентуалния таргет подход.