събота, 1 ноември 2008 г.

Squarepusher - Just A Souvenir


Squarepusher прави особено интересна "електронна" музика. Поставям електронна в кавички, понеже това е много относително понятие, когато става дума за Squarepusher. Всъщност произведенията му са гениална смесица между най-различни инструменти и електронни техники за създаване на звук. Колкото до стилът му, мисля, че е излишно да се коментира въобще - той преминава през какви ли не превъплъщения. В рамките на един единствен албум можем да чуем IDM и DnB например като всичко е замесено със солидна доза Jazz.
Тук става въпрос за новия му албум Just A Souvenir, излизащ на 27 Октомври. Той е наследникът на Hello Everything, за който мога да кажа, че бе просто шедьовър :)....

Няма коментари:

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!
...и още, тук могат да бъдат прочетени текстове в абсолютно свободен формат, разливи на съзнанието, нестройни разсъждения и прочее бързи включвания. това не е блог за лично творчество, опазил господ. всъщност това не е нищо определено. канал 1, да кажем, в него се влива всевъзможна информация, която е интересувала автора от 2008 до сега. няма претенции за стил, тема, актуалност или какъвто и да е адекватен спрямо евентуалния таргет подход.