четвъртък, 30 октомври 2008 г.

Get ready for the true horror !!!Майкъл Джексън (Michael Jackson) ще се включи в турнето по случай обединяването на Jackson 5. Петимата братя Джексън ще бъдат подгрявани от сестра си Джанет Джексън (Janet Jackson).
"На турне тръгваме оригиналния състав", каза Джармейн Джексън (Jermaine Jackson) за Australian Associated Press. "Майкъл и всички останали вмомента сме в студио и планираме да тръгнем на турне през 2009 г.", допълни изпълнителят. Джармейн Джексън обаче даде подобна информация и през 2003 г., но турнето впоследствие пропадна. Последният път, когато Jackson 5 излязоха на сцена заедно, бе през 2001 г. на концерт по случай 30-годишната музикална кариера на Майкъл Джексън.

P.S. Не е ясно как точно Майкъл ще се покаже с разпадащата се физиономия на турне, но ако все пак се случи държим да го видим....

Няма коментари:

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!

KANAL EDNO ИЗЛЪЧВА В НЕПРАВИЛНОТО ВРЕМЕ НА НЕПРАВИЛНОТО МЯСТО, АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИТЕ НЕЩА!
...и още, тук могат да бъдат прочетени текстове в абсолютно свободен формат, разливи на съзнанието, нестройни разсъждения и прочее бързи включвания. това не е блог за лично творчество, опазил господ. всъщност това не е нищо определено. канал 1, да кажем, в него се влива всевъзможна информация, която е интересувала автора от 2008 до сега. няма претенции за стил, тема, актуалност или какъвто и да е адекватен спрямо евентуалния таргет подход.